Tuesday 16 November 2010

Vanapere tee lõhkumine. Ülejõe küla.

Ülejõe külas on taludevaheline kruusatee- Vanapere, tee lõpus on aga ühe firma rasketehnika hoiuplats-parkla. Kallutajad, ekskavaatorid jne. Kunagi keegi naine rentis neile oma maad ja nüüd on nad sinna oma rasked kallutajad ka sisse registreerinud. Sõidavad täiskoormatega ringi ja lõhuvad sellega teed. Eelmisel aastal pani vald koormust piirava märgi, see löödi kohe posti otsast alla. Meie teespetsialisti sõnul midagi teha ei anna kuna autod on sinna platsile sisse registreeritud ja neil on õigus oma "koju" sõita, on koorem peal või mitte. Külarahvas on nördinud, et vald ei suuda talle kuuluvat teed vandaalide eest kaitsta. Tarmo lubas asja täpsustada, ehk annab siiski midagi ette võtta.

2 comments:

  1. Kas ma sain õigesti aru et tegemist ei ole firmale kuuluva maaga vaid maad renditakse? Siis peaks olema kindlasti rohkem mõjutamisvõimalusi. Igal juhul liikluspiirangud vastavalt tee seisukorrale saab ja peab kehtestama Vallavlitsus.

    ReplyDelete
  2. Tarmo Toomet käis seal koos Ain Punaga ära ja
    nägi, et kirutud rentnik parandab hoopis teed. Ilmselt rahvale ei meeldi, et autod seal sõidavad, ja et sõnumil rohkem jõudu oleks, siis annavad teada hoopis, et tee ei ole autode tõttu sõidetav.

    ReplyDelete